Szolgáltatások

Helyszíni tanácsadás

Egy pontos árajánlat elkészítéséhez elengedhetetlen a helyszíni körülmények, adottságok ismerete. Ez főként a felújítások, valamint olyan új építések esetén fontos, ahol már adottak a fogadó szerkezetek (falak, nyílásméretek, beépíthetőség). Mielőtt kiválasztaná az Önnek tetsző terméket, tudnia kell, hogy milyen lehetőségek közül választhat. Ezért tartjuk fontosnak, hogy akár már az első találkozás alkalmával kilátogassunk a helyszínre, és felmérjük a lehetőségeket. Így már az előzetes árajánlat is meglehetősen pontos, tartalmazni fog minden olyan költséget, ami feltétlen szükséges az Önnek legmegfelelőbb megoldáshoz.

 Árajánlat készítés 

Önnek lehetősége van honlapunkon árajánlatot kérni. Kérjük töltse ki az ajánlatadáshoz szükséges adatokat. Amennyiben rendelkezésünkre áll az ajánlat elkészítéséhez szükséges minden információ, elkészítjük Önnek a kért ajánlatunkat. Ezt általában 3 napon belül teljesítjük, amennyiben mégis hosszabb időt venne igénybe, előre értesítjük a várható időtartamról. Kérjen árajánlatot itt!

Egyedi bútor tervezés

Megtetszett egy bútor, de nem megfelelő a mérete? Van saját elképzelése, de nem talált olyat sehol? Keressen fel minket, és megtervezzük, amit Ön megálmodott, legyen szó konyha-, nappali-, gardrób-, vagy irodabútorról. Igény szerint látványterv elkészítésére is van lehetőség.

Nyílászáró beépítéséhez szükséges műszaki dokumentációk kidolgozása

Egy jó ablak, ajtó vagy bútor önmagában még nem elégíti ki elvárásainkat. Ahhoz, hogy családi házunkban, lakásunkban a megálmodott, megvásárolt dolgok jól is működjenek, és élvezni tudjuk azok szépségét, pontos előkészítésre van szükség. A tervezés elhagyása olykor valami lemondáshoz, kompromisszum kötéséhez vezethet. Ne hagyja, hogy ez Önnel is megtörténjen! Vegye igénybe szolgáltatásunkat. Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, felvesszük a kapcsolatot Kivitelezőjével, tervezőjével, és a nyílászárókhoz tartozó műszaki kérdéseket letisztázzuk. Igény/szükség esetén elkészítjük a műszaki dokumentációkat is, valamint az építkezés, felújítás során lekoordináljuk mindezek helyes megvalósulását.

Kiszállítás

A nálunk vásárolt terméket igény szerint helyszínre szállítjuk.

Beépítés, bútor összeszerelés

A beépítés minősége legalább annyira fontos, mint a terméké. Csak a gondos tervezés és az azt követő szakszerű beépítés után lehet elégedett Ön a megvásárolt termékkel. Bízza ránk a komplett tervezést, beszerelést, hogy az építkezés, felújítás ne csak a problémákról szóljon.

Nyílászárók beépítése passzív házakhoz! Ahhoz, hogy egy passzív ház valóban megkapja a minősítést, nem elegendő minősítéssel rendelkező nyílászárót vásárolni. Ilyen esetben elengedhetetlen a szakszerű RAL beépítés is. Cégünk vállalja a minősített passzív házakba történő nyílászárók szakszerű RAL beépítését, mindezt minőségi segédanyagokkal.