Solarlux üveg harmonikafal - A homlokzatnyi erkély ajtó

A hőszigetelt üveg harmonikafalak már az olyan modern homlokzati nyílászáró kategóriába tartoznak, amelyek segítségével bármikor egybenyithatja vagy különválaszthatja a bel- és kültereket.

Képzelje el, hogy egy meleg nyári estén kedvenc filmjét nézve nem a négy fal és a légkondi zúgása álmosítja el, hanem a beszűrődő lombsusogás és ciripelés. Köszönhetően a Solarlux üveg harmonikafalainak,  akkor sem kell aggódnia, ha hűvösebbre fordul az idő, hiszen ezeket a nyílászárókat pillanatok alatt be tudja zárni.

Milyen széles erkély ajtót szeretne?

Míg egy toló kivitelű erkély ajtóval a nyílás 50%-át tudja hasznosítani, addig a Solarlux üveg harmonika szerkezetek akár 90%-ig szabaddá tudják tenni az adott nyílást. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy Solarlux nyílászáróval akár 14 m széles erkély ajtóval szerelheti fel otthonát, melyet szinte teljes egészében ki is tud nyitni.

Legyen kevesebb a fűtésköltsége! Talán Ön is tudja, hogy otthona a legtöbb energiát a nyílászárókon keresztül veszíti el, ezért fontosak a megfelelő hőszigetelésű ablakok. A Solarlux üveg harmonikafalakkal nem az utcát fogja fűteni, mert rendkívül jó hang és hőszigetelési értékekkel rendelkeznek, egyes kivitelek passzívházba is beépíthetők.

A Solarlux üveg harmonika falakkal akadálymentes közlekedésű otthont is kialakíthat, de mindenképp tartsa szem előtt, hogy  egy ilyen nyílászárónál ez szakszerű előtervezést igényel, elsősorban a szigetelési problémák elkerülése miatt.

Választhat a műanyag/alu, vagy a fa/alu kivitelek, illetve számos színárnyalat közül.

A mozgatható, hőszigetelt harmonikafal estében kürölbelül 220.000 Ft/ oldalfal m2 költséggel kell számolni, hőszigetelt fix oldalfal esetében pedig körülbelül 90.000 Ft/oldalfal m2-rel.