Tegye lakhatóvá erkélyét, teraszát Solarlux mozgatható erkélybeépítéssel!

Az erkélyek, illetve az ott lévő bútorok csapadéktól, széltől való védelmére régóta alkalmaznak erkélybeépítést. Ezek nagy hátránya azonban, hogy teljesen, vagy maximum egy nyíló szárnyat kivéve fix üvegezésűek. Ráadásul, a fix erkélyüvegezés keretei újra és újra festésre szorulnak, valamint a kilátást is korlátozzák.

A Solarlux mozgatható, sínben futó ablaktáblákkal készülő erkélybeépítés nagy előnye, hogy alkalmazásukkal könnyen és gyorsan nyitottá vagy zárttá teheti erkélyét, akár részben, akár teljesen.

Az üvegek között nincs vastag függőleges keret, mely esetleg látványosan akadályozná a kilátást. Zárt állapotukban szinte teljes értékű lakótérként is használhatja erkélyét, mivel a mozgatható erkélybeépítés hatékony védelmet nyújt a széllel, illetve a csapadékkal szemben. Ráadásul kevesebb port enged be a lakásba az erkély, vagy a terasz felől.

A Solarlux mozgatható erkélybeépítés további előnye, hogy zárt állapotában extra hang- és hőszigetelő rétegként is szolgál, melynek következtében otthona csendesebb, fűtésszámlája pedig kevesebb lehet.

A mobil üveg oldalfalak beruházás körülbelül 135.000 Ft/oldalfal m2 költséget jelent.