Meister padlóburkolók

A német Meister laminált padlók zavarba ejtően hasonlítanak az igazi fa parkettára, köszönhetően a modern gyártástechnikának. A ma gyártott Meister laminált padlók már messze túlszárnyalják kinézetben a néhány évvel ezelőtt készült laminált padló típusokat, mert mind a szín, mind az erezet, de még a pórusok is teljesen úgy néznek ki, mint az igazi fa anyagon.
A laminált padlók hátrányaként említik a 'hangosságát', azaz, hogy a járkálás magas, kopogó hangot eredményez rajta. Ezért a Meister kifejlesztett egy ásványi anyagokkal dúsított gumiszőnyeget, melyet a padló alá fektetve, a környezetét irritáló hangzást megszünteti. A Meister laminált padlók felülete antisztatikus, azaz portaszító hatású, így a takarításra is kevesebb időt kell fordítania. A klikkrendszernek köszönhetően, nem kell ragasztania, küszködnie a lerakással, sőt, akár Ön is könnyen, gyorsan elvégezheti!

A természetesség kedvelőinek ajánljuk a Meister fa parketta padlóit, melyek minimum 2,5mm kopóréteggel rendelkeznek, ezért nyugodtan használhatja otthonában a forgalmasabb helyiségekben is.Válasszon a lakkozott (selyemfényű), az UV olajozott és a natúr olajozott felületek és a nyolc féle felületi struktúra közül. Típustól függően változóak a panelszélességek, így bármelyik belsőépítészeti stílushoz talál megfelelő kialakítású Meister parkettát. A Meister furnér padló abban különbözik a Meister fa parkettától, hogy csak 0,6mm furnér kopóréteg van rajta. Azonban a kopóréteget fedő 7 rétegű lakkozásnak köszönhetően, az egyik legellenállóbb felületű melegburkolatok egyike. A Meister furnér padló ütés és karcállósága, vetekszik a laminált padlókéval, ezért otthona bármely helyiségében kiváló választás. A Meister furnér padló panelek aljára egy 1,3mm vastag parafa réteget kasíroztak, így csökkentve a lépészajok mértékét és növelve a padló stabilitását.

A melegburkolatok között is a legkomfortosabb padló fajta a parafa padló. Természetes anyag lévén nem tartalmaz az egészségre káros összetevőket, például formaldehidet. A Meister parafa padló felülete könnyen kezelhető, nem igényel semmiféle utógondozást. A nagy sűrűségű (HDF) hordozórétegre 3mm parafa kopóréteg kerül, majd ezt zárják le az UV-ra keményedő lakkozással, így egy rendkívül ellenálló, de a lábnak mégis rugalmas felületet kapunk végeredményül. Az igazi, modern linóleumnak szerencsére semmi köze a 80-as évek műanyag padlójához. Az igazi Meister linóleum padló 100%-ban természetes anyagokból készül (lenolaj, gyanta, fa por, parafa por, mészkőpor), ezért az egészségre egyáltalán nem ártalmas. Felülete rendkívül ellenálló, közületi felhasználásra is alkalmas. Otthonában nyugodtan alkalmazhatja a nagyobb forgalmú helyiségekben, akár a konyhában, vagy az előszobában is.

Merítsen ihletet katalógusainkból!

Fa és furnér padlók

Laminált padlók

Parafa és linoleum padlók