Valódi fa felületű ajtók

Ha ön a természetes anyagokat kedveli, akkor a NATURA és INTARSIA ajtók között biztos talál kedvére valót. Egy furnéros ajtóval igazán egyedivé teheti otthonát, hiszen minden furnérlemez egyedi és utánozhatatlan.

A Compact csomag ajtajainak felülete egy életre szépek maradnak, a lakkozás nem repedezik meg és nem hólyagosodik fel, valamint a furnér nem kopik. A Trend ajtókhoz hasonlóan itt sem okoz gondot az utógondozás és karbantartás. A fémrögzítésű pántok gondoskodnak a stabilitásról.

A Prémium csomag elemei exkluzív furnérfelületekkel kápráztatják el Önt. Emellett furnéros ajtajainkon egy négyzetmilliméternyi fóliát sem fog találni, ezeket ugyanis csak furnérral illetve színes lakkal felületkezelik. A Prémium csomagban felár nélkül rendelheti meg az ajtókat minimál designban.

A Luxus csomag termékei további egyedülálló előnyöket biztosítanak az Ön számára. A rozsdamentes homloklapú zártest és pántlemez tökéletes designt garantál, a gumírozott zárnyelv gondoskodik a zajtalan záródásról, a három részes duplaerősségű díszpántok az ajtó tökéletes működését biztosítják. A Luxus csomagban az ajtótokokat csak az összeszerelésük után felületkezeljük, így a szerelési hézag teljesen eltűnik.

Compact felületek

1 | 2 >>

Prémium felületek

1 | 2 | 3 >>