Modern laminált ajtók

A Trend White és a Trend Color ajtócsalád minden egyes eleme strapabíró laminált felülettel rendelkezik. Szeretne a gyerekszobára egy fehér, de ugyanakkor masszív felületű ajtót, akkor a Trend White családból válasszon. A színek szerelmesei pedig a TREND Color családból szemezgethetnek kedvükre. A modern színekkel most igazán egyedivé teheti otthonát.

Prémium csomagunkban most egy új fejlesztésű felületet is kínálunk. Az EPL felületben ötvöződnek mindazon tulajdonságok, amikkel egy ajtónak rendelkeznie kell: elegancia, stílus és tartósság. A fehér két árnyalatában is rendelhető: RAL 9010 ÉS RAL 9016.

Ha színekre vágyik otthonában, akkor mindenképpen tekintse meg a Trend Color ajtókat. Ezek a letisztult színek bármilyen modern stílusú otthonban megállják a helyüket, és garantáltan nem mennek ki a divatból.
A Prémium csomag keretében fehér és színes ajtjait is díszítheti fém lécekkel, melyekkel még jobban feldobhatja környezetét. A díszlécek négy különböző színben rendelhetőek, így azokat hozzá tudja igazítani a kilincs, esetleg az ajtópántok színéhez.
 

Trend Color színek