Modern festett ajtók

White&Color termékcsaládunkban kombináljuk a hagyományos fehér lakozott felületű ajtókat a modern színekkel, fával vagy akár fémmel is, mindezzel modern stílust kölcsönözve az ajtóknak. Emellett a modern White ajtókkal megvan azaz előnye, hogy ha később újrafesti lakását vagy lecseréli bútorait, esetleg új padlóburkolat mellett dönt, akkor sem kell lecserélnie ajtóit. Hiszen a fehér mindennel kiválóan kombinálható! Egy színes tokkal vagy egy színes díszítőcsíkkal pedig izgalmas formákat hozhat létre otthonában.

Compact csomagunkban fehér ajtóinkat mart csíkok díszítik. Felületük az évek múlásával sem fog megsárgulni. Nem okoz gondot az utógondozás és karbantartás. A fémrögzítésű pántok gondoskodnak a stabilitásról. A Prémium és Luxus csomag fehér ajtóit exkluzív Color színekkel vagy faberakásokkal kombinálhatja, melyekkel izgalmassá varázsolhatja a belső tereket. Egy fém díszítőcsíkkal pedig a modern stílus jegyeit fogják tükrözni ajtajai.

A Prémium csomag termékeinek extra keménységű, tükörsima felületéről a 6 rétegben történő lakkozás garantálja. Minden réteget külön szárítanak meg és UV fénnyel kezelik.

A Luxus csomag termékei további egyedülálló előnyöket biztosítanak az Ön számára. A rozsdamentes homloklapú zártest és pántlemez tökéletes designt garantál, a gumírozott zárnyelv gondoskodik a zajtalan záródásról, a három részes duplaerősségű díszpántok az ajtó tökéletes működését biztosítják. A Luxus csomagban az ajtótokokat csak az összeszerelésük után felületkezeljük, így a szerelési hézag teljesen eltűnik.

Color színek

1 | 2 | 3 >>

Faberakások

1 | 2 >>