Klasszikus fehér ajtók

A polgári stílus szerelmesink ajánljuk ezeket az ajtókat. Ez az elegáns, visszafogott, hagyományos design sosem megy ki a divatból. A tökéletes, fehérre lakozott felületű ajtók visszaidézik a belvárosi, nagypolgári lakások hangulatát.

A Compact, Prémium és Luxus csomagjainkban szereplő ajtók fehér felületei fehérek is maradnak, az évek múlásával sem fognak megsárgulni. Az utógondozást és karbantartást nem igénylő vasalatok megkímélik Önt a kosszal és macerával járó zsírozástól.

A Prémium csomag termékeinek extra keménységű, tükörsima felületéről a 6 rétegben történő lakkozás garantálja. Minden réteget külön szárítanak meg és UV fénnyel kezelik.
A Luxus csomag termékei további egyedülálló előnyöket biztosítanak az Ön számára. A rozsdamentes homloklapú zártest és pántlemez tökéletes designt garantál, a gumírozott zárnyelv gondoskodik a zajtalan záródásról, a három részes duplaerősségű díszpántok az ajtó tökéletes működését biztosítják. A Luxus csomagban az ajtótokokat csak az összeszerelésük után felületkezeljük, így a szerelési hézag teljesen eltűnik.

Modellek