Fa hatású ajtók

A TREND ajtócsalád tagjai elképesztő színválasztékának köszönhetően Ön most biztos megtalálja az Ön otthonába leginkább illő ajtót, aminek most a pénztárcája sem szabhat határokat. Ennek ellenére nem kell lemondania a minőségről. A TREND ajtók kialakításuknak köszönhetően strapabíróak, felületük az évek alatt sem kopik, sárgul vagy halványodik.
Modern, konzervatív, minimál vagy retro stílus? Itt biztos rátalál a megfelelő ajtóra!

A Trend Compact család termékei a valódi fa élményét biztosítják Önnek valódi fa nélkül. Élethű reprodukcióinak köszönhetőn csodás díszei lesznek lakásának. A Trend Compact ajtókkal később sem lesz gondja: a gondozást és karbantartást nem igénylő pántok és zárak megkímélik Önt kosszal és nyűggel járó zsírozástól. Emellett a fémrögzítésű pántok gondoskodnak az ajtóelem stabilitásáról.

A Trend Prémium csomagban exkluzív színeink közül válogathat. Ajtóink az extra erős ajtólap borításnak, a dupla keretfának, valamint a pántrögzítéshez használt fémhüvelynek köszönhetően ultra stabilitással rendelkeznek, mely garantálja, hogy ajtajai az évek múlásával sem fognak meggörbülni, vetemedni. A Prémium csomagban felár nélkül rendelheti mag az ajtókat minimál designban. Mit is jelent a minimál design? Ma már mindenhol megfigyelhető az építőiparban, a letisztult, egyszerű formavilág, ami most az Ön otthonába is beköltözhet. Egy ajtó, amin nincs kulcslyukfurat máris sokkal letisztultabb és dögösebb.

Compact felületek

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Prémium felületek

1 | 2 | 3 >>