Lenteam beltéri ajtók

Sokban különbözik egy Lenteam beltéri ajtó a többitől, de leginkább abban, hogy a kidolgozott részleteknek és a pontos gyártásnak köszönhetően Ön minden szempontból szép beltéri ajtót nyer vele.
Tartósságát a dupla keretfa megerősítésnek is köszönheti, ezért nem vetemedik meg, vagy görbül el az ajtólap. A Lenteam beltéri ajtókat olyan pántokkal szerelik, amelyeket Önnek nem kell később sem olajoznia, viszont a felépítésének köszönhetően nyikorogni sem fog.
A Lenteam beltéri ajtók szépsége a részletekben rejlik: az ajtólap esztétikai egységét nem rontják el az eldolgozatlan, pontatlan gyártásból származó forgácsnyomok például a pántoknál, vagy a zárlemezeknél. Otthona színvilágát apróságok sem bontják meg, mivel a gumitömítések színe mindig harmonizál az ajtólap színével.
A Lenteam beltéri ajtókat nem kell további felületkezelésnek alávetnie, beépítésre kész, gyönyörű bútordarabjai lesznek otthonának.

Új katalógusunkban most értékes szakértői tippeket olvashat beltéri ajtói kiválasztásához. Megtekintheti új termékkínálatunkat, új exkluzív felületeinket. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy ne csak a szemének, hanem a pénztárcájának is kedvező legyen. Szép Ajtók Magazinunk letöltésével, most Öné lehet egy 500.000 Forint értékű ajándékutalvány, melyet nálunk beválthat.

                                          

    Fa hatású ajtók                                       Valódi fa felületű ajtók                                 Klasszikus fehér ajtók

 

                                       

Modern festett ajtók                                  Modern laminált ajtók                                      Üvegajtók