Bejárati ajtó

A bejárati ajtó az első benyomás, amivel Ön és vendégei találkoznak. Emellett egy bejárati ajtó több más funkciót is betölt az esztétikai élményen túl, hiszen kívül tartja a hideget, a csapadékot, a zajt és véd a nemkívánatos betolakodók ellen. A Josko évtizedek óta ismert a kíváló minőségű bejárati ajtóiról, melyek nem csak a hőszigetelésben, a biztonságban járnak élen, hanem a hatalmas termékkínálatukban is. A Josko új bejárati ajtó generációja egyesíti a funkcionalitást a dizájnnal. 

A Josko már két évtizede dolgozik azon, hogy termékei hőértékeit optimalizálja. Egy speciális gyártási tehcnológiának és az új, innovatív és ellenállób alapanyagoknak köszönhetően sikerült egy sokkal jobb hőértéket produkálni, mint a hagymányos alumínium ajtók esetében.

A Josko törekszik arra, hogy olyan termékkínálatot állítson össze, amely egy egységes megjelenést tesz lehetővé. Így Ön úgy válogathatja össze ablakait, beltéri ajtóit és bejárati ajtóit, hogy nem kell lemondania a minőségről és a dizájnról sem. A különböző Josko rendszereket alkalmazhatjuk ugyanzaon épületen is, így költségeinket is tudjuk optimlizálni. 

A Josko bejárati ajtók megbízhatóak, mindegyiket bevizsgálják és hivatalos minősítést kapnak. Az egyre nagyobb termikus és statikai kihívások megkövetelik a bejárati ajtók egyre körültekintőbb vizsgálatát. A Josko rendelkezik egy saját fejlesztő részleggel, ahol a termékeket tesztelik és minősítik. 

Gazdag termékkínálatunkkal igyekszünk mindenki igényét kielégíteni. A modern stílus kedvelői ugyanúgy megtalálják a számukra megfelelő bejárati ajtót, mint a klasszikus stílus szerelmesei. Nemcsak a kivitelek, de az alapanyagok között is válogathat.  Az új kompozit bejárati ajtóval (Nevos) és a hagyományos fa, illetve fa-alu bejárati ajtóval (Vitas) a Josko forradalmasította teljes bejárati ajtó programját! Az új kialakításokkal egyesítették az összes olyan tulajdonságot, amivel egy bejárati ajtónak rendelkeznie kell: stabilitás, biztonság, hőszigetelés, és meggyőző megjelenés, amellyel az egyéni vevői igényeket kielégíthetőek.  

Bejárati ajtó katalógus