Josko homlokzati nyílászárók                        

A teljes Josko termékajánlata tökéletesen összehangolt, és így az ablakok, bejárati és beltéri ajtók egységes megjelenését teszi lehetővé. Mindez sokféle színben, méretben és alapanyagból lehetséges. A Josko-nál egyszerűen minden összeillik. A Josko teljes kínálatával új házaknál és renoválásoknál egyaránt az Ön tökéletes partnere. A Josko termékei nemcsak a formaterv példaképei, hanem a hőértékek, a technika és a minőség terén is élen járnak.

Egy ablaknak manapság számos feladatot kell teljesítenie. Meg kell felelnie a kényelmesség  elvárásainak, energiahatékonynak, karcsúnak, stabilnak és biztonságosnak kell lennie. A Josko ablakai és teleüveg-rendszerei tudják, hogyan kell a vásárlók kedvében járni. Tekintse meg Ön is teljes választékunkat és ismerkedjen meg a Josko által kínált életmóddal.

A korszerű esztétika egyszerű, visszafogott formákat és színeket kíván. A Josko mindezen optikai kívánalmakat teljesíti, miközben az alapkövetelményeknek is – amelyeket a világ egyik trendje sem tud helyettesíteni – magasfokon megfelel. Ezek közé tartozik az a kívánság is, hogy otthonában mindenki biztonságban és védetten szeretné érezni magát. 

A modern, minimalista stílus mellett megtalálható kínálatunkban a hagyományos vonalvezetésű termékek is. A formaterv itt nem versenyez az időben gyorsan változó trendekkel, hanem időtálló. A klasszikus stílus jellemzője a letisztult és rusztikus hatás. A legfőbb szempont a kényelem. A kúria-jellegű házak stílusa egyre népszerűbbé válik. A mai, kapkodó világban egyre jobban vágyódunk a vidéki élet nyugalmára. Ez a kívánság ismét népszerűvé tette a klasszikus, időtálló stílust. A Josko klasszikus ablakai és ajtói a vidéki élet természetességét és kényelmességét hozzák el otthonába.